Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, May 15, 2010

Jutaan Terima kasih...

Hari ini aku cuma nak buat entry...untuk berterima kasih pada semua pengunjung blog dan teman2 blog aku  aku yang telah membantu aku menaikan traffic dan juga pendapatan aku di Nuffnang....

Dan terima kasih juga pada Nuffnang yang telah memberi peluang untuk aku menjana pendapatan di sini.  Bulan ini merupakan bulan di mana Buffered Earnings aku mencecah lebih dari 10 ...Alhamdulillah....

Begitu juga dengan pendapatan dari Project Alpha...setakat ini aku telah berjaya mendapatkan 6 kali wang dari 'Instant Cash Blogging'.  Bagi aku itu sudah cukup lumayan ...biar pun ada di antara nuffnangers yang telah berjaya mendapatkannya tiap-tiap minggu.

Bagi mereka yang telah menjadi pengikut aku. (My Followers)..terima kasih banyak-banyak...cuma ada diantara mereka aku tak dapat masuk ke blog mereka kerana tidak ada link yang membolehkan aku berbuat demikian.

Mereka yang telah meninggalkan komen...aku akan sentiasa membalas kunjungan...tapi adakala disebabkan kekangan masa aku cuma dapat berbuat demikian pada hari2 yang lain.  Namun kunjugan anda meninggalkan jejak amat2 dihargai.

Bagi yang telah me'link'kan aku...aku juga akan berbuat demikian...cuma kadang lambat sikit.  Selalunya aku cuma akan meletakkan link mereka di ruang 'Teman2 yang dah Update' .  Ini membolehkan aku ke blog kawan2 bila ada update baru.

Tak lupa juga yang meninggalkan jejak di Shoutbox...maaf andainya aku lambat reply di shoutbox.  Membalas kunjungan kawan2 adalah wajib...kalau tak sempat membalas di siang hari...aku datang pada waktu malam...

Aku suka berkunjung pada malam hari kerana masa tu memang banyak iklan2 yang akan muncul....

Cuma satu aje ..aku memang tak pernah nak masuk contest apa2 pun sebab aku tak pandai...cuma sekali aje pernah mencuba contest di blog Yuka.  Untuk menjadi perakam counter untuk bilangan2 pengunjung tertentu selalu aku gagal...sebab aku jadi pelupa untuk masuk semula mencuba nasih...hehehe...

Dan untuk menganjurkan contest pun aku tak pandai...maaf ye...tapi mungkin satu hari nanti aku akan memberikan hadiah untuk mereka yang mengunjungi blog aku ...pada bilangan yang tertentu di start counter...tapi tak tau bila...asyik tertangguh je...

Akhir sekali...Jutaan terima kasih buat semua....I love all of u....Muaaahhh!!!

p/s ...aku happy hari sebab pendapatan Nuffnang yang aku simpan bulan ini...dah membolehkan aku membeli sebuah beg tangan idaman ku ketika berkunjung ke Jusco Melaka kelmarin...








...

 Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

JAI said...

Uihhh..beg bonia ker carlo rino ker atau beg LV kak anie..hehe banyak tuhhh income dari NN

Amieynna Amin said...

sama2 kak.. saya baru start smalam follow blog akak.. saya pun nak jadi mcm akak.. nak bykkan trafik.. tp xde rezeki lagi..

Kak anie said...

Jai...minat kt Sembonia...hehehe...bonia mcm old pesyen sket...LV...mahal woooo!! No moneylah...tunggu RNG...Hahahah

Amieynna...thanks...kena sabar...pastu rajin2 jalan2 blog orang...tinggalkan link...nanti kawan2 boleh balas kunjungan...

kak Erna said...

anie..oo dah dapat sembonia ye..
anie sama2 kasih..

Sari Yusa Ibrahim said...

tahniah, kak anie, kita tak pnadai lg nak cari pdptn dgn berblog ni.. masa pun nak brp mngizinkan utk explore...

zino said...

lumayan..

Zareda Norman said...

nak tengok beg baru... hihiihihi

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails