Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, April 17, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair....

Berminggu menantikan hari ini...

Hanya kerana ingin bersama-sama kawan2 blogger lain di Berjaya Time Square ... nak main game...nak berhibur...

Dah lama merancang nak bawak si kecik...naik tren di Batu 3 ke Berjaya awal pagi dihantar oleh Ude...

Tapi...

Semua itu rancangan aje...

Dan sepatutnya sekarang aku berada di Berjaya Times Square...

Tapi malam tadi cik abang balik dari Melaka...

Sebelum ini katanya dia ada program...jadi Sabtu ni dia tak balik Shah Alam...

Tapi program dibatalkan....

Bila program dia dibatalkan dan dia berada di Shah Alam...maka aku terpaksalah membatalkan program aku...

Kalau tak nanti sian pulak dia di rumah sendirian...

Apa-apa pun 'husband & family come first'

I'm so sorry Nuffnang....have been looking forward for the event but...

I can't make it...

Maybe some other time...



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

3 comments:

::IenaFazlyna:: said...

saye pun excited, akhirnye ari nie bersantai kat umah je..frust

kak Erna said...

anie..tu la kan..kita hanya merancang..sebagai isteri..tugas anie..berada disisi suami..alhamdulillah..tak pe..bila ada masa dan kelapangan..tentu anie berpeluang lagi..

Mak Su said...

oohh.. saya tercari2 akak...tak per akak, rezeki ada di mana2, family comes first

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails