Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, March 27, 2010

Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv

INI ENTRY STICKY MODE,  SILA SKROLL KEBAWAH UNTUK ENTRY TERBARU.

Ni...first time aku buat entry sticky mode...

...sebab first time aku nak masuk peraduan...

Yang menganjurkan peraduan ini ialah teman blog aku...Yuka Luv..

Ianya merupakan Cabutan Bertuah...dah hadiahnya ialah Ole-oleh dari Jakarta yang akan dihadiahkan oleh yang empunya blog sempena percutiannya ke Jakarta Mac ini...

Untuk syarat2 peraduan...aku cuma copy and paste dari blog Yuka...



Sangat mudah untuk menyertai cabutan bertuah ini...tiada slogan diperlukan...bukti pembelian juga tidak diperlukan...( macam cabutan di supermarket daa...)


Untuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:


1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...

3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.

4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm

5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )


Senangkan nak menang hadiah...jadi apa tunggu lagi...

Jom ke blog Yuka dan sama2 menyertai Cabutan Bertuah ini...


Yuka...Selamat Jalan dan Enjoy Your Holiday!!



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

11 comments:

pB said...

salam kak anie


nak lah jugak join tapi pB tak pandai nak buat sticky entry nie ...

Kak anie said...

PB...pergi ke blog Yuka yang akak link tu...nanti dia ajar camaner nak buat sticky mode...

Erna said...

akak pun sama cam pB tu anie..selalu jumpa kat blog yang akak baca...memang tak reti pun..akak tau tulis je..kalau background ke hape..semua anak akak yang buat...

Anie said...

Kak...anie pun baru tau ni...selama ni tak pernah buat...sebab tak tau...

Uncle Lee said...

Hi Anie, I am not familiar with this...will check it out.
How you doin'?
Best regards. Lee.

azzah8 said...

Salam Kak Anie...

hehehe..azzah dah click kat ads nuff tu... nanti akak click kat as nuff di blog azzah juga ya... saja nak cuba-cuba... jealous jugak tgk akak dapat duit tu... hehehe

ada 3 blog ya:

http://www.nurazzah8.blogspot.com
http://www.buttonplanetent.blogspot.com
http://www.nostalgialama.blogspot.com

ada rezeki ada lah kan...

NaniRostam said...

Ingat saya sorang yang bodoh...Semua, everything, malas nak belajar...harapkan anak buat...anak tu bukan selalu ada kat rumah...anak-anak bila asek kena panggil...bosan jugak. Ada mak bodoh....tak nak belajar...tapi ada hati nak berinternet...hehehe

Anie nanti i gi rumah u....menuntut ilmu...ek.

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

aNIe said...

Hi Uncle Lee...i'm fine...thanks for dropping by...

Me too not familiar about all this but will learn bit by bit...hehehe

-------------------------

Azzah...kak anie memang rajin dtg blog kengkawan...tapi waktu tengah malam...

Kita tolong menolong ye...terima kasih...

----------------------

Nani...pasti akan dtang rumah u...nanti kita sama2 buat eh...tp I ni bukan lah pandai sgt...sikit2 tu okay le...heheheh...

Main godeh2 je...

Yunus Badawi said...

Salam Anie.

Teringin juga nak masuk cabutan bertuah ni tapi rasanya nak bagi can kat Anie utk menang hehehe

aNIe said...

YB...hehehe...terima kasih ye bagi can...sebab hadiah dia pun untuk orang pompuan...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails