Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, March 30, 2010

Nuffnang !! Thank You Again...

Aku sekarang sedang bermenung...

Termenung untuk mencari jalan...

Jalan untuk memujuk...

Memujuk cik abang aku sebab aku nak pergi jalan-jalan...

Nak pergi beronggeng...

Untuk yang ini jawapannya masih samar samar...tapi macam aku dah lihat cahaya yang terang di sebelah sana....

Sekarang ni datang pulak yang ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~


Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Project Alpha Season 2 Bloggers' Launch happening on;
Date : 7 April 2010

Time : 7.30pm

Venue : Cathay Cineplex, e@Curve, Mutiara Damansara

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your attendance to the Bloggers' Launch by sending a confirmation email to projectalpha@nuffnang.com before 12pm, 2 April 2010 (Friday). Failure to confirm your attendance will result in your invites being revoked and passed to other bloggers.

A ticket collection counter will be setup by 7.30pm at the lobby of the cinema. Kindly collect the invites by 8.30pm as latecomers will not be entertained.

We look forward to receiving your confirmation email.

Cheers,

Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Thank You Nuffnang...!!!


Memang nak pergi sangat...

Kenalah aku memerah otak...mencari ayat2 power untuk memujuk suamiku yang tercinta...

Okaylah...nak berfikir jap...




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

5 comments:

kak ina kl said...

wah..lehlah jumpa nanti di sana..tegurlah dulu yer

sI tEDI said...

alahai.. nun jauh di sana kak.. sebbaik x di jemput.

semoga akak dapat pergi

Uncle Lee said...

Hi Anie, Wow! Lucky you.
Go have fun....
Best regards, Lee.

zino said...

ayat jangan tak ayat hehe

Kak anie said...

Ina...insyaallah...kalau ternampak mesti anie tegur...

------------------------

tEDl...tulah...event diorang banyak kat sini...nuffnangers yang di luar susah nak pergi kan?

------------------------

Uncle Lee...

Memang nak have fun...but kena pujuk cik abang dulu..

-----------------------

Zino ayat tu pun mesti baek punya...heheheh

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails