Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, March 19, 2010

I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Beberapa minggu lepas...orang sudah mula berbisik2 tentang Projek 400 Nuffnang yang menjadi rahsia.


Sekarang rahsia sudah buah rahsia lagik...


Kerana Nuffnang telah pun mengumumkan bahawa...






Mereka sedang mencari 400 Blogger Glitterati yang aktif & sukakan aktiviti luar untuk sama2 mengambil bahagian dalam Projek 400 ini yang akan di adakan  :

Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur



Apa yang ada di sana nanti...


Nama pun dah Street Fair...mestilah macam2 yang ada kan?


....ada Cabutan No. Bertuah.....


...ada pelbagai 'cool gadgets' untuk dimenangi yang bernilai RM15,000 ...


...ada juga berjenis2 permainan atau 'games' seperti Sumo Wrestling (in air bags) Gladiator Battle...dan macam2 lagi permainan seperti yang boleh di dapati di Fun Fair


Untuk mendapatkan maklumat lanjut...sila ke  klik link di bawah :


www.gatsby.com.my/streetfair


Selain dari itu...mereka yang terpilih dan layak  untuk ke Gatsby Street Fair akan dihadiahkan RM50 ke dalam akaun Nuffnang mereka setelah selesai event tersebut.


Ingat...pada mereka yang terpilih...kedatangan adalah wajib...jika tidak...wang yang dihadiahkan sebanyak RM50 akan hilang begitu saja...


Jom kita pergi ramai2...


Tapi sebelum itu...untuk melayakkan diri anda di jemput...sila buat blog post tentang Gatsby Deodorant Street Fair ini sebelum jam 5 ptg...21 Mac 2010 (Ahad)


Jangan lupa...syarat2 MESTI ada dalam blog entry tersebut ialah...: (apa yang tercatit di bawah adalah yang di 'copy paste' dari website Nuffnang.....




All you have to do is:


1) Clear and mark your calendar on the 17th April 2010!
2) Write a blog entry with the title “I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”.
Here are some pointers you MUST include in the blog entry:
1) Blog title must be “I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”
2) Include the date, time and location of the event (see details above).
3) There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs!
4) Among the exciting fun-fair games on that day – Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair!
5) Lastly, share this link with your readers : www.gatsby.com.my/streetfair



Once you are done, send an email to p400@nuffnang.com with :
1) Your Gatsby blog entry permalink
2) Full name
3) IC number





Jom ...!!  Jumpa anda di sanaaaaaa  ....!!!!






...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

6 comments:

Mak Su said...

jom!

sI tEDI said...

InsyaALlah

kak ina kl said...

salam...semuga berjaya..bolehlah kita jumpa nanti yer..

kak anie said...

Maksu...jom...nanti jumpa kat sana ye...jerit2 nama kak anie...

-------------------

tEDl...jgn lupa kalau nampak akak lambai2...kita jumpa kat sana

Ina...mesti nak jumpa tau

Erna said...

anie..kalau akak buat dan terpilih mesti jumpa anie kan..tapi..susah la..akak ni bukan tau ak pi sendiri ke ts tu...akak tak buat apa pun..padamkan je email dari nuffnag tu...

Kak anie said...

Kak...kalau tak jumpa di sana...insyaallah boleh jumpa satu hari nanti...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails