Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, January 5, 2010

Huhuhu...Dah Terlepas...!!


Oleh kerana minggu yang sibuk menguruskan anak2 untuk memulakan persekolahan...sibuk bercanda di Melaka...aku terlepas invitation untuk ke Premiere Screening untuk Paranormal Activity di GSC Tropicana hari ini...


Aku terlepas jemputan tersebut kerana aku tak buka email beberapa hari kebelakangan ini.


Bila aku buka hari ni...happy sgt sebab ada email dari Nuffnang...tapi semasa membaca email tersebut...aku kecewa...sebab aku sepatutnya memberikan jawapan sebelum 4 Januari...samada aku boleh pergi atau tidak...huhuhu...


Semasa membaca tentang tiket percuma yang akan diberikan aku begitu teruja untuk pergi lantas aku terus membuat komen yang menceritakan tentang pengalaman seram yang sehingga kini tidak dapat aku lupakan...kerana itulah syarat2 yang perlu dilakukan untuk mendapatkan tiket tersebut. Hanya komen yang terpilih sahaja akan mendapat tiket percuma itu.


Tapi bila dah dapat...aku pulak yang terlepas pandang...huhuhu


Takpelah...insyaallah ada rezeki di lain masa...mungkin ada hikmah di sebaliknya.


Teringat kata2 Sya...


'Kalau kau dapat join aper2 aktiviti Nuffnang ... kau rasa laki kau kasi pergi ke?'


Hmmm...heheheh....itu soalan susah sikit mau jawab lah...tapi aku boleh memujuk kan...?






...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

17 comments:

Erna said...

salam anie..ada hikmahnya tu..anie terlepas pandang tu..tiap sesuatu tu kan dah diaturkan...

Zareda Norman said...

kak anie

adalah tu hikmahnya... hehehhe

iina said...

xpe kak mana tau ada rezeki lain kan :)

kakpah said...

salam. adalah rezki lain kali tu macam yang iina cakap.

NahWaL said...

Bila kak anie sebut pasal free ticket ni, baru nawal teringat dapat free ticket untuk bday! haha. tapi tiket sorang je. layannnn

sI tEDI said...

bukan rezeki.. InsyaALlah kak.. lain kali

Ajzie said...

insyallah lain kali kak..

zino said...

tawaran lagi besar nak datang tu.. hehe

ILA said...

ada nufnang juga,,,tapi tak rajin nak ambik tahu invitation mereka..
so kak ani kira bruntung le tuuuu..
ni maknany kak ni pgemar crita seram lah yeee...


uiii..ila tak pandaiii nak layannn...taaaaatuttt:p

Led said...

kliwon

POSH76 said...

ruginye sis tiket free tu klik2 HP...hehe

kak ina kl said...

salam aNIe..akak dapat..tapi tak gi..anak lelaki akak gi malam tadi..
tak apalah lain kali boleh cuber lagi..


hemmmm klu kamu gi ke One Utama tu boleh kita pot pet kan..

Masy said...

alahai... xpe la kak nanti leh try lg huhuhuuhuh

zue said...

wah kak anie rugi nya.

sya said...

Nak mujuk tu makan masa... hish

Kak anie said...

Betul tu kak...segalanya telah diatur...

----------------------------

Zar...memang ada hikmahnya kita aje tak tau...

--------------------------

iina..yelah...mana tau kan...dpt rezeki lain

------------------------

Kak Pah..harap2 lah ...ada rezeki lain ye...

-----------------------

Nahwal...dapat free satu...beli lah satu lagik...untuk cik abang tu...hehehe

----------------------

tEDl...ada lagik premiere screening ni...nanti nak buat lagik...

---------------------

Ajzie...insyaallah

Kak anie said...

Zino...mungkin...Semoga masin lah mulut tu...hehehe

-----------------------

ila...kak anie memang peminat filem seram...tu yang teruja nak pergi tu...

First time dapat tu yang akak happy tu...

------------------------

Led...kliwon kena layan malam Jumaat baru datang aura seramnya

-----------------------

Posh...tulah pasal...nanti akak pi klik2 kat posh yer...meh link blog akak...

-----------------------

Ina dah selalu dpt invitation diorang...anie baru sekali...terlepas plak tu...hahaha

Ina...jom buat entry pasa premiere screening Toothfairy tu...

-----------------------

Masy...nak try sekali lagik...

------------------------

Zue...memang rugi...huhuhu

-----------------------

Sya..huhuhu...kau lebih mengetahui bab itew...!!

----------------------

----------------------

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails