Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, December 12, 2009

Rewind...

Nak rewind citer sebelum MIL datang...

Hujung minggu di Istana Kuda Emas bersama Sya & anak2...




Pemandangan di sekitar hotel...



Bergambar semasa baru sampai...di lobby hotel..dpn pokok krismas dan di verandah hotel...

Malam selepas dinner sempena 10th anniversary pejabat sya...anak2 bergaya sakan...gambar si kecik tu dgn gadis jelita pengurus majlis...dia suka sgt kat kakak tu...katanya...



Persembahan malam itu...kumpulan Nakasutra...sungguh terhibur dengan lagu2 yang didendangkan...Puteri Santubung...Pulang ke Kampung...Lagu Canggung...dll
Tertarik dengan penggunaan alat muzik sapeh yg digunakan.



Sarapan di pagi Sabtu...si kecik senyum2 simpul lagik...sarapan aku pagi tu...banding dengan sarapan Farhan yang membukit...hahahah





Tak lama bersarapan...masing2 dah tak sabar2 nak terjun kolam...



Dah panggil utk naik berkali2 sebab nak check out...masih lagi berendam...

Sempat bergambar dengan kuda emas di depan hotel...tgk gambar Farhan menjilat lubang hidung kuda tu tak menahan...




Berposing sekejap di lobby hotel dgn anak2..
Balik aje kat rumah...landing terus depan TV...penat sebab masa perjalanan balik aku sesat barat dan terpaksa berpusing2 hingga 2 kali dari tol Serdang ke Sg Besi...ke depan hotel semula...pusing ke Serdang semula...ayoooo!! Macamana boleh silap ambil lorong pun aku tak tau...




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

11 comments:

Leeya said...

waahhhh...beshnya!!

Erna said...

seronoknya anie..itu bercuti ngan adik..pas ni bercuti ngan cik abg pulak..kan anie..bercuti sakan la anie...seronok budak2 berendam..anak2 akak pun camtu..tak bolih jumpa air

n.u.r.u.l said...

seronok sgt berjalan spai sesat jalan...ha..ha..apa2 pon mmg best dpt g hotel..

sI tEDI said...

puaslah fikir.. pelik betuk nama. tempat tu..

aiyooo... lambat betul pikir.. ha ha ha...

tulipurple said...

alangkah indah sekali sekala dpt melepak camtu kan sis.

cikMilah said...

amboi.. orang tu dapat GF baru ya...jeles aunty Elle nanti...hahaha.

Masy said...

x penah sampai lg kat istana kuda emas tu.. huhu

idahani said...

seronoknya dpt jenjalan..hotel 6* lagi..

Kak anie said...

Leeya...sesekali dpt duduk free sedap le...kalau kena bayar...kopak!! Hehehe

------------------------

Kak Erna...rasanya tak dpat nak bercuti2 dengan cik abang tu...dia sibuk memanjang...

-----------------------

nurul...akak ni tak pandai jalan2 arah KL tu...kalau ke sana memang selalu sesat je...

------------------------

tEDI...hahahha...sesekali jadi lain dari yang lain

--------------------------

Tulip...memang best dpt melepak...tapi penat jugak nak melayan kerenah anak2 ni...

------------------------

Cik Milah...tulah pasal...bukan main lagi dia...pantang nampa makwe yg cantik...

------------------------

Masy...akak ni pun baru first time dpt tidur sana...

------------------------

idahani...dpt jenjalan free...on aje le...

Zareda Norman said...

wah kak anie besnya.. sempat bergether gether anak beranak tu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. memang hapening tgk..

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails