Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, September 24, 2008

SELAMAT HARI RAYA...Awards


Salam pada semua kawan2 tersayang...mungkin ramai yang dah mula bercuti dan mula pulang ke kampung Jumaat ni...

Aku mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA pada semua yang selalu berkunjung ke blogku ini....


Bagi mereka yang akan memulakan perjalanan jauh hujung minggu ni...

Semoga selamat sampai ke destinasi...

Aku pula akan balik ke kampungku di Melaka...paling lewat pun pada hari Isnin minggu depan. Dan kini aku sedang sibuk membuat persiapan terakhir sebelum pulang.

Aku ingin mengucapkan terimakasih pada Irfa yang telah melayangkan kad raya pada aku...tapi aku tak berkesempatan membalasnya sebab aku tak kluar pun untuk membeli kad raya...keinginan untuk membalas kad Opah De, Luna. Ween yang dihantar padaku tahun lepas pun tak dapat aku tunaikan...


Terima kasih juga ingin aku sampaikan pada rakan2 bloggers yang telah bermurah hati memberi aku award2 yang comel2 dan cantik...award2 ini aku tak susun mengikut aturan...

...dari Azza & Mamajajie...

...dari Masy...




...dari nrina...



...dari Sadi...


...dari Sakurasa...



...dari Abahnajwa & Tirana...
...dari Tirana...dan sorang lagi kwn blogger...alamak aku lupa lah...maafkan aku...dah selalu lupa sekarang ni...kalau siapa yang beri aku award ni sila ingatkan aku ye...
...dari Hasren...



..dari Sadi lagik...




... dari Maksu...


Kedua2 yang terakhir adalah dari Tirana...


Terima kasih banyak2 semua...kalau boleh semua award2 ni ingin aku berikan pada semua kawan2 blog aku...tapi aku tak berkesempatan untuk menulisnya satu persatu...kerana bagiku rakan2 blog ku semuanya layak untuk semua award2 di atas...



Luv all of you...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

47 comments:

iina said...

kak anie..

selamat balik ke kampung.. berhati2 dijalan raya ye.. best ye balik raya.. nie yang wat syahdu nie :(

selamat hari raya ye kak..

Kak Elle said...

Selamat hari raya untuk anie sekelurga ye dan jika ada silap bahasa online harap maaafkan.


banyak nya award kalau betul bolih susun kat almari kan?...hehe

Ayu said...

selamat hari raya maaf zahir batin yer kak...
semoga berbahagia selalu.. aminnnnn

Masy said...

jom balik beraya kat melaka kak hehehe

selamat hari raya ye.. :) moga ceria selalu~

KLMari said...

Kak Anie....selamat hari raya, berhati hati di jalan raya, semoga semua bergumbira...KLM juga mintak maaf kalau ada silap dan salah...Nanti tepek cerita raya plak ek kak !!!

Mama Rock said...

kak lady, selamat berhari raya bersama keluarga. ada rezeki boleh la jumpa lagi lepas raya nanti. safe trip ya!

sakurasa 2 said...

Kak lady tq kad raya sakura dah ambil dah

umie@kakyong said...

Salam Lady,
Umie nak ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri maaf zahir batin... maaf dipinta andainya ada kesilapan dan keterlaluan cara selama kita kenal...

t/care lady.... hati2 di jalan raya.

Ummi365 said...

SELAMAT HARI RAYA kepada kak anie and family..

jangan lupa bawa balik kuih raya untuk ummi tau..

MULAN said...

eid mubarak kaklady.. maaf zahir batin..

Neeza Shahril said...

Selamat Hari Raya Kak Anie..

neeza ambil kesempatan untuk mohon maaf diatas salah dan silap kiranya ada...

makan lemang ingat neeza ya.. sebab neeza pun nak cari gak nanti hehe..

aNIe said...

Iina...takper...maner2 pun raya jugak...cuma bila berjauhan dgn org2 tersayang kita rasa ianya tak meriah...

---------------------------

Kak...sama2 lah kita bermaafan ye...maklumlah kita manusia ni kerap melakukan kesilapan yang kadang kita tak perasan.

Nantilah anie tayang kat sidebar tu...buat slide show...hehehe

---------------------------

Selamat Hari Raya juga buat ayu...

Bermaafan kita bersama ye...

--------------------------

masy...raya kat melaka jugak ke?

Jom kita balik raya sama2...hehehe

--------------------------

KLM...bermaafanlah kita bersama ye...

Ni tengah kumpul kad raya plak...heheheh

-------------------------

Mamarock...same to you...moga kita sama2 dilindungi Allah dari segala musibah...SELAMAT HARI RAYA juga buat mama...

------------------------

Sakurasa...terima kasih kerana sudi...

-----------------------

Umie@kakyong...

Selamat Hari Raya juga buat kak Yong...bermaafan kita bersama ye...

-----------------------

Ummi...Sama2lah kita bermaafan ye...kuih raya sentiasa ada lepas raya kat rumah akak...nanti jom le ke mari...

----------------------

Mulan...maaf zahir bathin dari akak juga...

---------------------

Neeza...bila beraya...sentiasa terkenangkan teman2 yang jauh diperantauan...terfikir...camaner lah agaknya suasana raya di sana...

Bermaafanlah kita bersama ye...

sya said...

wah banyaknya award.. kita salam raya ajelah nanti k.. n jangan datang lambat sgt ke rumah bapak..

cikdinz said...

hati-hati di jalan raya...

CuTeMiUt78 said...

kak lady, selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin ya.
kita ambil kad akak tu tau..

Intanaziela said...

kak anie (kak lady...)
salam aidil fitri..maaf zahir dan batin...

intan collect dah kad raya akak tu...

Mamamanja said...

selamat hari raya kak

shafarina said...

Selamat hari raya utk akak sekeluarga. Maaf ye kalau saya ada baut akak tersinggung ke terasa ke selama ni.

Hehe banyaknya award. Peuh lemari nih.

Intan Rosnitta said...

Intan dah kopipes kad raya akak tu. Dah selamat tempek kat blog pun.

SALAM AIDILFITRI BUAT K.LADY & FMLY!
Maaf~Zahir~Batin

NBB said...

sama-sama kak anie... (hehe...perasan diri ni masuk dalam list jugak)

selamat hari raya kak, maaf zahir batin.

Queen Of The House said...

Selamat Hari Raya, Kak Anie ....
semoga ceria di Aidil Fitri dengan family tercinta.

aNIe said...

Sya...kau taulah kan...time cik abang aku tu...nanti petang baru sampai...maklumlah semua keletihan...nak mengejutkan sorang2 azab betul...

-------------------------

Sama-samalah kita cik dinz...semoga kita semua selamat sampai ke destinasi...

----------------------

cutemiut...silakan ambil ...memang untuk teman2 yang akak senaraikan di link akak...terima kasih kerana sudi menerimanya...

----------------------------

Intanaziela...sama2lah kita menyambut hari mulia itu dengan penuh keceriaan...

Terima kasih kerana sudi mengambil kad yang tak seberapa tu...

--------------------------

mama...SELAMAT HARI RAYA juga...bermaaf2anlah kita ye...

-------------------------

Shafarina...selamat hari raya buat shafarina sekeluarga juga...

Lemari baru tempah...tak amik lagik...heheheh...

-------------------------

Intan rosnitta...sama2lah kita merayakan hari yang mulia tersebut dengan penuh keceriaan...

Terima kasih kerana sudi menerima kad akak...

------------------------

Nbb...memang termasuk dlm list pun...yang mana sempat semua akak suruh ambil...sudi2kanlah...

SELAMAT HARI RAYA juga buat Nurul

-----------------------

Queen...sama-samalah kita merayakan hari mulia itu...semoga selamat walau kemana pun destinasi queen sekeluarga...

--------------------------

zino said...

banyak nya award penuh se lemari tu.. hehe

selamat hari raya aidil fitri.. maaf zahir batin..dari kami sekeluarga..

nanti jemput datang beraya ke rumah zino ya..

sha said...

kak anie,

selamat hari raya buat kak anie sekeluarga! nampak gayanya kita bertembung di jalanan la.. akak balik ke melaka, sy pulak dr melaka blk ke utara. kalu tak boleh la ziarah menziarahi yek??

NORABELLA said...

Kak Anie, salam aidilfitri dari Nora sekeluarga di bumi Temasek. Mohon maaf zahir dan batin jika ada yang menyinggung perasaan. Selamat pulang ke kampung halaman...berhati-hati dijalanraya.

SaDi said...

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin... huahuahuahhauha... :D

kawaii_desu said...

salam kak...

selamat hari raya serta maaf zair dan batin :)

Zareda Norman said...

Salam Aidilfitri kak ani

semoga kak ani tak merajuk plak di hari raya nanti.. ehhehe rugi merajuk lelama..

Maaf zahir dan batin. Thanks for the card n the awards

taugeh20 said...

Salam,
Selamat Hari Raya buat Kak Lady n Family...
Lama betul saya tak msuk blog kak Lady..trus berubah wajah..CANTIK SEH...n TAHNIAH..sebab dapat byk awards!!!

Ajzie said...

Kak
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

Azhan said...

Selamat Hari Raya...

Moga gembira dan berbahagia di lebaran ini...

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

Akak said...

Salam Kak Lady...

Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak...

kad0k. said...

slmt hari raya aidilfitri kak..maaf zahir dan batin.:)

faridmw said...

salam.. selamat hari raya.. lambat balik kampung.. selamat pulang ke kampunag.. senyum selalu kak ;)

13may said...

Selamat hari raya buat KakLady sekeluarga...

dah tampal kad tu kat [SINI] :

Ayah said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin

KV said...

kak lady, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin.

Ibnurashidi said...

Salam Tuan Rumah..

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Semoga ceria2 selalu dan diberkati Allah..

Banyakkan menziarahi diaidilfitri...oleh itu dtglah ziarah ke blog sy ya:)

NeroEcha said...

Selamat hari raya and maaf zahir batin..semoga selamat pegi n pulang yer..

MA & Brood said...

Salam Kak Lady:

Semoga bergembira di Hari Raya bersama keluarga tercinta.

Maaf Zahir & Batin.

Dari MA & Brood.

alaf21fc said...

Salam Aidilfitri, Salam Lebaran dan salam hormat. Semoga bahagia berhariraya bersama keluarga.

Mak Su said...

kak anie, selamat hari raya, maaf zahir batin. take care

Cat Cat said...

Kak Lady,
Selamat Hari Raya to Kak Lady & sekeluarga... Maaf Zahir Batin.. :)

hanny said...

salam Kak Lady
lama tak masuk sini. Just nak ucap Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin. Seronok baca blog Kak Lady. Menghiburkan!

ayu_mkay said...

salam kak anie :)

selamat hari raya ntuk kak anie sekeluarga. dah raya ke6 ni baru sempat nak dtg umah kak anie. ada lagi ke kuih raya & DUIT raya :D

tahniah kak sbb byk dpt award. artis pun tak byk cam kak anie dpt..hehehe.

Rozi said...

Salam,
Selamat hari raya buat puan sekeluarga. i have been your's and Sya's silent blog reader...for quite a while now.
Seronok, sebab kenkadang terdapat bahasa2 dari Melaka..my parents are both from Melaka...
Selepas ni kena la sambung blogging semula ye.....

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails