Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, June 10, 2014

Salam Kerinduan...

Bismillahirohmanirohim...

Assalamualaikum..

Salam kerinduan buat sahabat2 akak...dan pengunjung blog....

Lama sungguh akak tak mengupdate blog...

Kekangan masa amat membelenggu diri... untuk berblog kita memerlukan masa yang banyak untuk mengupdate.. melawat kawan2 dan mcm2 lagi... dan buat masa sekarang masa tu mmg akak dah takde lagi...

Sibuk membuat business online akak...

Dan juga sibuk dgn keluarga akak...


Kalau senang2 boleh je LIKE page akak Anies Online Beauty Shoppe

Banyak produk untuk wanita di sini... boleh aje order kalau berkenan

Atau ke blog business akak... Aniesbizz Blog

Buat masa ini... akak selalu di blog akak atau di FB... bila dah senang nanti akak update blog ni pulak ye...

Jumpa lagi di lain masa....

Assalamualaikum...





.. Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

6 comments:

Khamsi Abdullah said...

Semoga sukses kak!

Zaitun said...

Sibuk dengan business patutlah dah lama tak update.

mama ka0ri said...

salam..

mungkin akak dah tak ingat saya..tapi saya dulu rajin dtg menjengah ke blog akak..zaman muda remaja..:)

aNIe said...

Terima kasih en. Khamsi Abdullah

aNIe said...

Zaitun... saya sibuk sgt...

aNIe said...

Waalaikumsalam... kalau tgk blog akak rasa akak kenal....

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails