Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, January 18, 2013

Salam Jumaat...

Bismillahirohmanirohim...

Assalmualaikum...Salam Jumaat buat semua sahabat tersayang...

Sebenarnya dah lama ingin aku update blog dengan menempek gambar2 pi jenjalan dgn anak2... tapi Moxilla ni buat hal pulak... jadi aku tangguhkan sehinggalah ke hari ini baru nak buka blog balik,...

Ada masanya aku terlalu sibuk dengan blog bisness aku ...

Banyak produk baru yang masuk untuk aku update... antaranya produk FELLINA  yang mendapat sambutan hangat...sibuk melayan pelanggan dan berulang ke pos office...

Dan di hari Jumaat ini.. aku ingin update serba ringkas...

Berkongsi apa yang aku simpan...

Mungkin ramai dah baca... tapi aku ingin juga letakkan diblog untuk mereka yang belum membacanya...semoga dpt kita renungkan dan memberi manafaat pada kita...





Sekian...salam sayang...semoga berjumpa dilain kali...

Selamat Berhujung minggu...


...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

sharifah rosidah said...

Datin,
Dah jadi ahli perniagaan ni sibuk 24 jam jer......

Apa apa pun kita nak ucapkan terima kaseh lah letak ayat2 motivasi kat sini...semuga ia nya boleh menaik kan semangat mereka2 yang kecewa.

aNIe said...

Pn Shidah ku sayang... jgn panggil kita tu boleh tak...hehehe...malu lah...kita ni biasa2 je... gelaran tu untuk official je... kat sini kita cuma orang biasa....hehehe

Yunus Badawi said...

Terima kasih berkongsi.

Alhamdulillah bisnes Datin semakin maju. Mungkin boleh buka akuan dgn Poslaju dan mereka akan hantar orang datang ke rumah mengambil barang2 yg nak diposkan. Tak payahlah berulang alik ke pejabat pos lagi.

sal said...

terimakasih atas motivasi ini...cool

Kesuma Angsana said...

tq, very gd sharing indeed

sharifah rosidah said...

Apa yang nak di malukan...dah ada title apa salah nya dipakai...lagi pun datin2 sekarang ramai yang baik2 dan tak sombong...... Me lap u too...bila nak mai rumah kita ni?

m.u.l.a.n said...

tqs for sharing kak anie..

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails