Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, January 20, 2011

Entry Ringan Yg Boleh Buat Anda Tersenyum Kambing...

'Kelmarin Ude dah beli phone baru... jadi hp BB lama dia tu diberikan pada Fareez...

Fareez bukan main seronok lagik...asyik2 menggodeh hp barunya...masukkan lagu lah...tukar wallpaper lah...

Semasa sibuk nak bluetooth lagu dari hp aku ke hp dia...

'Kak... nak on bluetooth dia kat mana...'

'Kat sini lah...'

Ude mengambil hp tu dari tangan dia...

Kemudian Ude senyum2...

'Kenapa kau sengeh2 ni...'

'Ude teringat ... masa Ude pegi Penang ari tu...'

'Apsal...?'

'Kitorang singgah kat kedai... nak makan.  Masa duduk nak makan tu kitorang tanyalah sorang pelayan kat situ... budak pompuan....'

'Dik... kat sini ada wifi tak...password apa?'

'Dia kata...sekejap ye ... saya tengok....tak lama lepas tu dia datang balik...'

'Abih dia cakap aper...'

Masa ni Ude dah ketawa...

'Dia kata... ada kak  ... tapi kat ujung kaunter sana tu...pastu jari dia menunjuk kat sticker WIFI area' kat kaunter tu...'

'Kitorang kat sini nak ketawa pun jadi kesian...pastu kawan Ude tanya dia...'

'Baru kerja ke...dia jawab....aha... baru 2 minggu...'

Kawan Ude kata..'larrr...patutlah....'





...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

13 comments:

Amieynna Amin said...

hehe..
kesian budak baru tu..
mesti skg die dah taw kan...

~ yus ~ said...

hihi...dia buta IT kot...

Mesti sekarang dah tahu tu

zareda said...

lah kesian budak pompuan tu. hopefully by this time, dia dah tahu

iina said...

Hehehe dia tak faham tuh ;)

Lady Lavender said...

sian dia...tapi nak gelak pun ada jgk kann..

Zaitun said...

Kesian dia,budak baru mungkin juga buta IT.

cikceriacorner said...

hehhehe..csian adik tu..dia xtau...hehhehe

kak Erna said...

anie..sian dia..

RashAtie said...

hehehehehe.....

MULAN said...

laaa... kesian dia tak tau..

sI tEDI said...

hihihi..
kite dulu pun blir2 pasal wifi ni. x leh nak gelak lelebih sbb 2x5 jek =))

Kak Anie said...

amieynna...skrg dah pandai kot...hehehe

-------------

Yus...mungkin baru kerja tak paham aper tu wifi...heheh

-------------

Zar... budak baru tulah pasal...dah pandailah tu skra...hehehe

Kak Anie said...

iina...hehehehe... mesti blur masa tu

--------------

Lady lavender... memang nak gelak masa Ude citer tu... hahaha

-------------

Kak zai.. kesian dia kena gelak...

-------------

cikceria...tak boleh nak tahan masa tu...hehehe

-------------

Kak...tulah pasal...kesian pun ada.

-------------

Atie... senyeum kambing je eh...hehehe

-------------

Mulan... skrg mungkin dah pandai dah...


-------------

tEDl...hahhaah...tulah...kita pun blur masa dulu... tak tau kan?

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails