Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, March 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star

Tengok tajuk je dah tau kan?  Mesti entry ini pasal Project Alpha Musim ke 2 sekarang....

Ye...siapa tak mau jadi terkenal ....apa lagi menjadi Bintang TV...atau TV Star.  Sekarang ni semua orang berlumba-lumba untuk menjadi terkenal...nak jadi glamour...

Sebab tulah...bila ada aje ujibakat untuk program realiti...berduyun-duyun yang datang...tak kiralah yang tak pandai nyanyi...tak pandai menari pun nak ikut serta...

Mungkin anda tak boleh menyanyi...tak boleh menari...tapi anda boleh cuba  menjadi bintang untuk Project Alpha TV Star...

Hendak seribu daya. Lagipun...orang kata tuah ayam nampak di kaki...tuah manusia siapa tau...

Apa kata rebut sahaja peluang yang ada...sekarang ianya begitu mudah.  Project Alpha sekarang sedang mencari blogger yang layak untuk menjadi 'guest blogger di Project Alpha Musim ke 3 akan datang.

Apa yang anda perlu buat ?

Anda hanya perlu  membuat video sendiri selama 60 saat atau kurang...tak kisahlah nak pakai baju aper pun...yang penting anda kreatif dalam menyatakan kenapa anda ingin menjadi 'guest blogger' untuk Project Alpha yang akan datang.

Untuk mengupload video audition tersebut anda perlu...:

 1: Join ruumz atau  login  ke akaun anda...

 2: Sertai  Project Alpha ruumz group!
3: Upload video  anda ke'Auditions' Album
4: Masukkan tajuk dan keterangan ringkas mengenai audition anda.

* Tip:  Anda juga boleh tag diri anda dlam video anda supaya ia akan muncul dalam profil ruumz anda.

5 : Untuk meningkatkan peluang anda dipilih...bolehlah anda meminta kawan2 & keluarga ...untuk 'Like' pada video anda

Cuba bayangkan anda menjadi seperti blogger yang tak perlu diperkenalkan lagi...Redmummy...Bang Nara... Joe Klubb Kid...Azwan Ali...hmmm...memang meletop...!!
 
 
 
Kemudian uploadkan video tersebut ke sini
 
Akhir sekali ...jangan lupa.....
 
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
 
Untuk 3 guest blogger yang menang mereka juga akan mendapat hadiah ....
Untuk keterangan lanjut tentang audition Alpha Project tersebut...sila klik di bawah :
 
Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups
 
Jangan berlengah lagi...

...inilah masanya untuk membuat Impian Anda Menjadi Kenyataan...





..



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

Mak Su said...

waduh kak anie, masyukk :)

kak anie said...

Maksu...layannnn....

tunbegia said...

semoga berjaya,

salamm,

Anie said...

Tb...tak antar pun video...cuma nak dptkan RM20 dari Nuffnang untuk Instant Cash Blogging...hehehe

Erna said...

aduh anie..pening akak.tak terbuatnya...

MOKCIK AZWA said...

Kak anie memang bijak! RM20 begitu saja..sapa nak bagi kan..

aNIe said...

Kak Erna...anie tak masuk pun...bagi orang muda2 je...

Mokcik..tulah..RM20 saper nak bagi kan?

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails